Module 6 Ujjayi/Samavritti Pranayama

Met Ujjayi en Samavritti Pranayama

Waarom zoveel ademoefeningen Tatjana? Is iets wat ik wel vaker hoor. En specifieker, heb ik dat allemaal wel nodig? ‘ Uhm misschien niet allemaal’. Toch is het goed om bekend te worden met de kracht van de adem. De adem kan de hele fysiologie van je lichaam veranderen, wat in de long term een effect kan hebben op je mentale en fysieke staat. Dus daarom zoveel aandacht voor de adem! 🙏🏼

Deze maand heb ik een aantal pittige oefeningen in de les gevoegd, zoals de Prasarita Padottasana zonder ondersteuning van de armen. En de Utkatasana, waar je nogal warm van wordt. Er komt natuurlijk een film van deze les. Iets wat ik dacht al gemaakt te hebben, maar ik bleek de camera op een wazige stand te hebben gezet, waardoor de film over moet. De URL-link volgt dus nog.

Oefen met plezier en met beleid.

Namasté Tatjana

Eén antwoord op “Module 6 Ujjayi/Samavritti Pranayama”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.