Suryanamaskara

Een les over de zonnegroet, waarbij het is opgesplitst in langzaam beginnen, sequences verbinden, cardio en uiteindelijk verdieping van de houdingen. Het einde is helaas wat abrupt, omdat de camera het filmen stopte, voel je vrij om op je eigen door te gaan (1 kant hebben we dan al gedaan, namelijk rechts)

2 antwoorden op “Suryanamaskara”

  1. Ha Tatjana!Dankje voor je filmpjeIk ben begonnen met het bekijken Ga maandag beginnen Wel pittig hoor! de zon met kracht van energie krijgen maar tegelijkertijd afstand van nemen los(moeten) laten 12:keer zonnengroet gaat Niet lukken Maar 6keer wil Ik voor gaan!Groet!Yogis

  2. Hoi Tatjana, super je filmpje, heel blij mee.
    Zojuist gedeeltelijk meegedaan, moet weer even op gang komen met de zonnegroet.
    Ik kijk ook uit naar je online-yogales.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *