Yogales adem, core en energie (suryanamaskar)

Doe mee met een les waarbij de aandacht vooral ligt bij de adembeleving. In welke gebied van je lichaam voel je de adem bij de oefeningen. Daarnaast de versterkende oefeningen die we nodig blijven hebben en een dosis energie vanuit de zonnegroet.

4 antwoorden op “Yogales adem, core en energie (suryanamaskar)”

 1. Bedankt Tatjana, het was fijn om deze les te volgen. En te weten dat ik dat morgen of later opnieuw kan doen, want er zaten voldoende uitdagingen en leermomenten in. De laatste oefening, met de brug, was nieuw voor me. Ik begreep, al liggend, niet zo goed wat ik mocht doen, maar dat ga ik vast nog wel uitvogelen.
  Prettig dat dit alternatief er is!

  1. Hoi Yant,

   ik heb dus al lang niet meer goed naar mijn website gekeken en zie nu je post. Fijn dat je hebt kunnen oefenen met het filmpje.
   Er staat nog meer op de site, dus oefen zo door.
   Tatjana

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.